Multumiri

Va multumesc ca ati rupt putin din timpul dumneavoasta pentru a vizita acest blog. Sper din toata inima sa va placa ce ati gasit. Doar asa pot sa ma bucur, altfel nu merita timpul pierdut. Vreu sa impartasesc si altora cate ceva, vreau sa schimbam idei din domeniile ce ne intereseaza.

joi, 2 decembrie 2010

De ce am construit machete

 De mic copil mi-a placut sa construiesc diferite masinute, trenulete, avioane, barci si vaporase cu care ma jucam cu mare placere. Mai tarziu am inceput sa construiesc machete. Am fost atras in special de avioane. Am construit cateva aeromodele si mai multe machete.
Cartile din imaginea alaturata m-au determinat sa ma ocup cu adevarat de modelism.
Aero modelism pionieresc, este cartea care m-a initiat in tainele aeromodelismului.
Construiti modele telecomandate, este cartea dupa care am construit primele satatii de telecomanda pe 27Mhz. Sunt o multime de lucruri  interesante acolo, le mai rasfoiesc din cand in cand, chiar daca unele acum sunt depasite tehnologic. Voi cu ce carti de modelism ati inceput?... Ar fi interesant de stiut.
Puteti vedea cateva din machetele mele la urmatoarele adrese:
http://ro.fotoalbum.eu/jean/a186009 - acolo sunt diverse machete facute de mine dar si de fratele meu, lucru specificat in comentariul ce insoteste pozele.
http://ro.fotoalbum.eu/jean/a185997  -macheta elicopter Apache AH-64.
Ce parere aveti? Va plac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare